[...] i czy są efekty. Następnie odpowiednio podzielić kalorie: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]
[...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]
[...] dalej sie uczyc/rozwijac, zeby to smao mogly moje dzieci, zebym sobie i dzieciom zapewnil mieszkania/domki i najlepsza edukacje. Zeby sie moim dziecom po 6 latach podstawowki nie ubzduralo ze sa hlabiami i nie poszly wdychac farb 7 dni w tygodniu za jalumuzne! PS Odpowiedz na 3 pytania miej jaja. Zmieniony przez - leyus w dniu 2010-06-30 23:32:23
[...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]
[...] Nie należy jednak przesadzać jeżeli chodzi o zastępowanie źródeł białka odżywką białkową. Białko w naszej diecie powinno pochodzić zarówno z produktów zwierzęcych takich jak jaja, mięso, ryby jak również roślinnych. Odżywka białkowa jest jedynie uzupełnieniem. Suplementując białko powinniśmy pamiętać że jest to dodatek do posiłków a nie [...]
[...] prawdziwe jedzenie, a nie jakąś tam zupę ogórkową. Tzn. zaplanuj sobie 4-5 posiłków w ciągu dnia. Każdy z nich powinien zawierać "białkowy fundament", czyli: mięso, ryby, jaja, nabiał, orzechy, nasiona strączkowe. Do każdego z tych źródeł białka dodawaj warzywa/owoce i nie zapominaj o tłuszczach, które są absolutnie niezbędne dla osoby [...]
Cześć! Po redukcji warto by było wskoczyć na swoje zero kaloryczne na tydzień dwa. Tutaj znajdziesz wzór który pomoże Ci to obliczyć -> http://www.sfd.pl/-t276436.html .
[...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]
Niestety, przerwa w siłowni trwa nadal. Piasek w nerkach daje się we znaki. Trening siłowy pogarsza sprawę, szczególnie trening nóg i pleców. Mój plan jest następujący. Daruję sobie siłownię do maja, a przez ten czas (by go nie marnować) wezmę się za ostrą redukcję. Faktycznie nie mam nic do stracenia, bo moje rezultaty były na tyle małe, iż nie [...]
[...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]
[...] warto zadbać o odpowiedni podział makroskładników: Białko powinno być na poziomie 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to [...]
[...] uwarunkowań genetycznych, • stosowania suplementacji, • stosowania farmakologii, Jeżeli twoje pojęcie o diecie brzmi tak: „Moja dieta to teraz dużo białka, czyli jaja, Danonki, mleko, sery, kotlety, jem też pieczywo, ziemniole, brokuły, kanapki z szynką, jakieś jabłka i banany i takie tam.” Lub „jem dużo, ale nie rosnę” to przez [...]
Po zmianach wygląda lepiej. Zejście na niski poziom tkanki tłuszczowej i dopiero wtedy budowanie powinno być dobrym rozwiązaniem. Posilki w dziennik wprowadzaj osobno a nie po obróbce. Powinny być jaja a nie jajecznica. Zmieniony przez - domer w dniu 2017-11-29 16:06:56
Tluszczy nadal za malo, Musli, wlasnej roboty, czy kupione ? raczej platki i jaja, bym tu widzial. Jablko, jezeki juz to po treningu. 2. Szynke zastap miesem, ktore sam poddales obrobce (pieczenie, duszenie), moze byc wieprzowina, drob, wolowe. Gainer, na redukcji... po co ? Ile tego treningu jest i czy rzeczywiscie, to konieczne ? Sledz, to jest [...]
[...] nie chce mi się już dziś wyliczać BTW także dodam kiedy indziej dziś tylko napisze zestawienie posiłków ) aktualnie przestałem z dietą ale od poniedziałku start. 1 posiłek 3 jaja gotowane całe + mleko z płatkami owsianymi ( z dodatkiem rodzynek + orzechów ) do tego łyżeczka oliwy z oliwek. 2 posiłek Ten posiłek jest w pracy także pieczywo razowe [...]
[...] młodych młodych mężczyzn wynosi 185cm ). Macie takie kompleksy, że pieprzycie 3x3 i gadacie bzdury tylko po to aby się zdołować. Bierzcie przykład z tych co mają po 170-175 cm i mają to gdzieś zupełnie się tym nie przejmując chwyatjąc życie w garść. Bartek181- SOG, widać żeś facet i masz jaja. Zmieniony przez - sonic81 w dniu 2006-11-22 13:38:19
[...] +witaminy centrum 1 tabletka 5 Po treningu Zaraz po treningu : CARBO / glukoza /wafle ryżowe/miód 30- 40 min po : 100g makaronu (spagetti) Oliwa z oliwek około 20g 2 jaja 6 2h przed snem ser bialy chudy, tunczyk/ morszczuk Odżywka Proteinowa Problem od lat z obiadem ale na to nic nie poradze :( a co do tego cyklu prop + winko hmmno [...]
[...] lepsze. Miałem odświerzyć temat i coś napisać ale nie bardzo wiedziałem co... No bo samopoczucie na off i sylwetka słabe i Teść w normie ale w dolnych widełkach. No i jaja raczej takie same czyli w moim przypadku nie da się odwrócić. A co ważne poleciało we wrześniu po jakimś krótkim cyklu z teścia 7 paczek hcg i 2hmg a później clom przez [...]